KOŠICE: SVADOBNÉ OBRÚČKY A ZÁSNUBNÉ PRSTENE

Po celom svete sa každú sekundu zasnúbi aspoň jeden pár. Táto štatistika však nie je ničím podložená, výpočty vychádzajú z mojej fantázie, ktorá radšej uprednostňuje heslo „make love, not war“ (pozn. aut. Robte lásku, nie vojnu).  V skutočnosti ide o akúsi tradíciu žiadania o ruku, ktorá je v každej krajine iná, aj napriek tomu, že stále ide mužovi o tú jednu vec!  O ruku tej pravej.

Mladý muž, švárny šuhaj sa na tento  deň pripravuje a väčšinou sa snaží udržať ho v tajnosti. Ak dostatočne šporil, svoju milovanú okrem dokonalej chvíle očarí nečakaným prekvapením a ... zásnubným prsteňom samozrejme. Často sa však stáva, nakoľko muž svoju milovanú často nepočúva ( a na to už štatistiky sú) vyberie nevhodný snubný prsteň, aj napriek tomu, že sa snažil. Ženy prikývnu, a zaklamú, no v skutočnosti majú v hlave jeden veľký výkričník ohľadom štýlu, kamienkov a teda samotného snubného prsteňa. Žena tento pud potlačí, no výkričník jej v hlave ostane, bude sa zväčšovať bude červenieť, až kým raz, pri jednej hádke to celé nepraskne a nedôjde k niečomu horšiemu.

Zásnubný prsteň zo žltého zlata s ametystom na mieru KlenotyHematit.sk 

Ako sa vyhnúť zlej prognóze odmietnutia? Jednoducho. Skúste chvíľu vašu milovanú počúvať. Všímať si, aké šperky má rada, aké nosieva, aké nemá a chcela by. Ako sa oblieka a aký je jej štýl. Je to úplne jednoduché, stačí ak preto obetujete pár futbalových a hokejových podujatí.

Kupovať svadobné obrúčky alebo samotný zásnubný prsteň je niekedy náročnejšie, než si myslíte. V kamenných zlatníctvach často nájdete opakujúce sa motívy od rovnakých dodávateľov. Ide o svadobné obrúčky vyrábané pásovou výrobou. Mnoho párov však uprednostňuje originalitu, jedinečnosť a jednoduchosť. Dané šperky, ako snubné prstene z bieleho zlata a ametystom, alebo svadobná obrúčka zo žltého zlata s unikátnym dizajnom tak majú byť výpoveďou ich vzťahu, lásky alebo spoločného puta, ktoré ich spája.

Niekedy takýmto trendom bolo gravírovanie. Väčšinou si páry dali vygravírovať svoje iniciály a dátum ich svadby. Čo je super, lebo ani jeden z nich nemohol zabudnúť na výročie svadby. No z takýchto gravírov sa stalo klišé, romantika sa vytratila a láska možno tiež.

Svadobné obrúčkyna mieru z ružového zlata a zrkónov KlenotyHematit.sk

A aj keď si poviete, že jeden prsteň lásku nerobí, mýlite sa. Zásnubné prstene a svadobné obrúčky sú nie len zaužívaným symbolom, ktorý sa stal tradíciou na celom svete. Napríklad svadobné obrúčky na mieru sa stali znakom pre nekonečnú lásku bez začiatku a konca. Sú umiestnené na ľavom prstenníku, nakoľko odtiaľ podľa Egypťanov vedie žila lásky priamo do srdca.

Snubné prstene sú mladšie než obrúčky, no ženy, ktoré prijali od mužov zlaté zásnubné prstene dali svoje slovo, že si ho vezmú.

Výborným variantom sú čoraz populárnejšie a vyhľadávanejšie snubné prstene alebo svadobné obrúčky na mieru. Môžete si tak vybrať akýkoľvek snubný prsteň vo vašej cenovej relácií. K tomu sa hodí poriadna svadobná obrúčk akú len chcete. Ich výhodou je originalita a jedinečnosť, ktorú vo väčšine zlatníctiev nenájdete. Naše zlatníctvo v Košiciach vám túto možnosť ponúka. Konzultácie, samotné vytvorenie návrhu pre snubný prsteň či svadobné obrúčky máte u nás zadarmo.

Svadobné obrúčky z bieleho zlata so zirkónmi KlenotyHematit.sk

Svadobné obrúčky na mieru, či snubné prstene na mieru nájdete aj v meste Košice. Naša zlatnícka dielňa v Košiciach vám ponúka jedinečnú ručnú prácu. Len si predstavte ako z kúska obyčajného zlatého plechu, ruky nášho šikovného zlatníka vytvoria skvostné šperky, ktorý vám ostane na celý život.

Častým vyhľadávaným artiklom sú najmä svadobné šperky. Takéto skvosty si už radšej vyberá žena sama, najmä podľa toho, aké má svadobné šaty, topánky, ktoré dokonale zladí s trblietavou sa krásou. Šperky na svadbu sú neodmysliteľnou súčasťou každej správnej nevesty. Bez nich bude vyzerať nevesta krásne, no ak zvolí správne šperky na svadbu, nevesta bude vyzerať úchvatne!

 

Netreba sa takýchto novôt obávať. Vaše šperky, teda zásnubné prstene alebo svadobné obrúčky budú vyrobené z prvotriedneho zlatého materiálu s takým odtieňom, aký si vyberiete. Snubný prsteň a svadobné obrúčky tak vyberáte raz za život, nanajvýš dvakrát. Práve preto by mal symbolizovať a charakterizovať to, čo pre vás vaša milovaná znamená. Tak čo, premýšľali ste aj nad takouto alternatívou?

Komentáre (0)

Žiadne komentáre
Produkt bol pridaný do zoznamu želaní